PROFESSIONAL

BUILDING THE FUTURE

Met de hedendaagse visie van vkv architecten kunnen wij samen een sterk bouwteam vormen. Wij staan in voor een persoonlijke aanpak en een professionele opvolging. Gaat het nu over een woonproject, een bedrijfsgebouw of een opslagplaats,

wij kijken er naar uit uw belangen te vertegenwoordigen.

ADVIES

Voor de aankoop van gronden of het realiseren van concrete bouwplannen kunnen wij bijstaan in een haalbaarheidsstudie voor uw project. Langetermijnsvisie en planning zijn nodig om vastgoed te ontwikkelen en zo uw activiteiten te kunnen uitbouwen. Wij zorgen voor een geïntegreerde visie op het bouwproject om zo een beter eindresultaat te bekomen. Al bij het eerste idee voor een mogelijk project kunnen wij deze visie samen met u vormgeven.


Onze structuur van kleine KMO zorgt voor een efficiënt verloop van elk B2B-project; u heeft één verantwoordelijke architect die het project van begin tot oplevering opvolgt. We houden belangrijke parmameters, zoals voorschriften, budget en termijn, vanaf het begin nauw in het oog.


Onze ervaring zorgt ervoor dat we een detailontwerp kunnen uitwerken, maar ook het overzicht van de grote B2B-projecten beheersen. Zo kunnen we samen voor duurzame oplossingen kiezen en een rendabel project neerzetten.

BIM

Als jong architectenbureau vinden we het belangrijk om mee te zijn met de tijd.

Ons tekenpakket zorgt er namelijk voor dat we een volledig BIM traject kunnen aanbieden.

Van voorontwerp tot aanbesteding werken we volledig in 3D. Tijdens aanbestedings- en werffase leggen we een geïntegreerd model voor waarin we de externe studies verwerken. Op deze manier worden mogelijk conflicten ontdenkt en optimaliseren we het project in het belang van het volledige bouwteam.

VIDEO'S

Om uw vastgoedproject kracht bij te zetten bij mogelijke stakeholders of

voor de promotie van uw project, kunnen wij video's aanleveren. 

Dit zorgt voor een optimale beleving van het ontwerp zonder dat enige ruimtelijke kennis vereist is.

Dit kan zeer goed vanpas komen als extra overtuigingskracht.

VR

Onze doorgedreven BIM-aanpak leidt dat wij uw klanten met een VR-bril het idee geven in een afgewerkt project rond te lopen. Zo krijgen ze onmiddellijk een beeld van het totaalproject zonder hiervoor plannen te moeten doorgronden of het nodige ruimtelijke inzicht te beheersen.

Onze moderne tools leveren u bij het 'verkopen' van uw project een aanzienlijk voordeel. 

PROJECTEN

IO_1
IO_2
vkv_okm_1
vkv_okm_2
vkv_okm_3
vkv_okm_4
vkv_okm_5
vkv_okm_6
vkv_okm_7
KZ_1
KZ_3
KZ_2
vkv_iv_1
vkv_iv_2
vkv_iv_3
vkv_iv_4
Image 08
Image 07
Image 11
Image 09
AR_1
AR_2
vkv_IK_1
vkv_IK_2
vkv_IK_3
vkv_IK_4
vkv_IK_5
vkv_IK_6
PH_1
PH_2

REFERENTIES